Vi hjälper dig att organisera din säljprocess för att nå bästa resultat.

I din försäljningsprocess ingår en rad olika åtgärder innan affären väl är i hamn och en mängd verktyg att använda sig av. Här kommer vi in och kan förenkla för dig och vägleda i din försäljning. Vi erbjuder bland annat hjälp med:

Affärsutveckling

Med kunden i fokus utvecklar vi affären till att gå från bra till världsklass. Vi har rätt kompetenser, gedigen erfarenhet och garanterat roligast på resan!

Försäljningsutveckling

Alla företag behöver en omstart/genomlysning av sin försäljning. Rampljus har verktygen för att göra detta tillsammans med dig som uppdragsgivare. Målet är att dina kunder skall gå från följare till fans.

Säljcoaching

Rampljus säljcoaching innebär att ni kommer att förstärka det ni är bra på, ändra det ni inte är så bra på och jobba med rätt saker. Följer vi planen garanterar vi en betydande utveckling för er försäljning.

Sociala medier

Vill ni nå ut till befintliga kunder? Få fler och återkommande kunder genom sociala medier? Vi skapar synlighet genom content och kan hjälpa er med allt från det lilla till att ta hand om helheten. Vår kompetens inom området är heltäckande.

Presentationsfilmer

En bild säger mer än 1000 ord och en film mer än 1 miljon. Vi hjälper dig att bli personlig och nå ut ännu längre.

KONTAKT

Rampljus
Magasinsgatan 35
434 37  Kungsbacka
0763-41 74 40
jens@rampljus.com

Rampljus hjälper företag organisera sin försäljningsprocess och utveckla kundrelationer – från följare till fans.